profesjonell leverandør av
anleggsmaskiner

Forholdsregler for sikker bruk av vannbrønnborerigg

water well drilling rig
SNR1600-water-well-drilling-rig-4_1

1. Før du bruker brønnboreriggen, må operatøren lese bruksanvisningen til brønnboreriggen nøye og være kjent med ytelse, struktur, teknisk drift, vedlikehold og andre forhold.

2. Operatøren av vannbrønnborerigg må ha profesjonell opplæring før drift.

3. Operatørens personlige klær skal monteres og bindes tett for å unngå å bli viklet inn i de bevegelige delene av boreriggen til vannbrønnen og forårsake skade på lemmer.

4. Overløpsventilen og den funksjonelle ventilgruppen i det hydrauliske systemet har blitt feilsøkt til riktig posisjon når du forlater fabrikken. Det er forbudt å justere etter ønske. Hvis justering virkelig er nødvendig, må profesjonelle teknikere eller utdannede teknikere justere arbeidstrykket til vannbrønnboreriggen i strengt samsvar med kravene i bruksanvisningen.

5. Vær oppmerksom på arbeidsmiljøet rundt boreriggen for vannbrønn for å forhindre innsynking og kollaps.

6. Før du starter vannbrønnboringen, må du kontrollere at alle delene er intakte uten skader.

7. Borebrettet for vannbrønnen skal operere innenfor den angitte hastigheten, og overbelastning er strengt forbudt.

8. Under boringsprosessen av borerigg for vannbrønn, når gjenget tilkobling mellom kelly barer er tatt, er det strengt forbudt å reversere krafthodet for å forhindre at ledningen faller av. Bare når kelly -stangen er lagt til eller fjernet, og griperen klemmer den godt fast, kan den reverseres.

9. Under boringsprosessen av boreriggen for vannbrønn, når du legger til borerør, må du sørge for at tråden ved tilkoblingen til kelly -stangen strammes for å forhindre at tråden faller av, borekronen eller holderen glir og andre ulykker.

10. Under boringsprosessen til boreriggen til vannbrønnen får ingen stå foran, operatøren skal stå på siden, og irrelevant personell har ikke lov til å følge nøye med for å forhindre at flygende stein skader mennesker.

11. Når boreriggen for vannbrønn fungerer, skal operatøren være mer forsiktig og ta hensyn til sikkerheten når den nærmer seg den.

12. Ved utskifting av hydrauliske komponenter må det sikres at hydraulikkoljekanalen er ren og fri for diverse, og den skal utføres når det ikke er noe trykk. De hydrauliske komponentene skal være utstyrt med sikkerhetsskilt og innen gyldighetsperioden.

13. Det elektromagnetiske hydrauliske systemet er en presisjonskomponent, og det er forbudt å demontere det uten tillatelse.

14. Ved tilkobling av høytrykksluftkanalen skal det ikke være noen ting ved grensesnittet og i luftkanalen for å forhindre at magnetventilrullen blir skadet.

15. Når oljen i forstøveren synker, skal den etterfylles i tide. Det er strengt forbudt å operere under tilstand av oljemangel.

16. De fire retningshjulene i løftekjeden må holdes rene, og kjedet skal fylles med smøreolje i stedet for fett.

17. Før drift av vannbrønnboreriggen skal motorens girkasse vedlikeholdes.

18. Ved lekkasje av hydraulikkolje, stopp arbeidet og begynn å arbeide etter vedlikehold.

19. Slå av strømforsyningen i tide når den ikke er i bruk.


Innleggstid: 25-25-2021